Riese & Müller: het merk dat synoniem staat aan premium kwaliteit e-bikes en e-cargo fietsen. Ze werken constant aan het optimaliseren van fietsen en experimenteren met nieuwe concepten. Riese & Müller is een Duits merk dat in 1993 werd opgericht door Markus Riese en Heiko Müller. Sindsdien heeft het bedrijf zich toegewijd aan het ontwerpen en produceren van de beste elektrische fietsen en e-cargo fietsen op de markt. Het merk staat bekend om zijn vakmanschap, innovatie en aandacht voor detail, waardoor het een leider is geworden in de wereld van e-bikes.

Niets minder dan het beste

E-bikes van Riese & Müller zijn gemaakt met alleen de beste materialen en onderdelen, en elk model is ontworpen om een uitstekende rijervaring te bieden. Met geavanceerde functies zoals geïntegreerde batterijen, krachtige motoren en intuïtieve bedieningselementen bieden deze fietsen niet alleen de snelheid en het gemak van een traditionele fiets, maar ook een uitstekende wendbaarheid en comfort op elke rit.

De e-cargo fietsen van Riese & Müller zijn ontworpen om de behoeften van gezinnen en bedrijven te ondersteunen die op zoek zijn naar een duurzaam en praktisch transportmiddel. Of je nu boodschappen moet doen, kinderen naar school moet brengen of zware ladingen moet vervoeren, de e-cargo fietsen van Riese & Müller maken het gemakkelijk en leuk.

De Displays

De displays en systemen van Bosch fungeren als de schakelcentrale voor de e-bikes van Riese & Müller. Naast de vier niveaus van trapondersteuning kunt u, afhankelijk van het model, nog veel meer functies selecteren. De bediening daarvan vindt rechtstreeks plaats op het display of op een externe bedieningseenheid. De duwhulp kan heel handig op de afstandsbediening op het stuur worden ingeschakeld.

De motor

Alle e-bikes en e-cargo-bikes van Riese & Müller zijn uitgerust met Bosch motoren van de Active- en Performance-lijn. De aandrijvingen zijn volledig onderhoudsvrij en behoren tot de meest betrouwbare op de markt. Met een trapondersteuning tot 25 km/h of tot 45 km/h bij onze HS-modellen komt u moeiteloos aan op al uw bestemmingen.

Dualbattery

Dubbele accu. Dubbel zoveel vrijheid. Als één van de eerste e-bikefabrikanten gebruikte Riese & Müller de Bosch DualBattery Technology en voorziet hiermee intussen talloze modelseries. Dit maakt onze e-bikes en e-cargo-bikes ongeëvenaard qua actieradius en hoogtemeters – natuurlijk met hetzelfde unieke rijgevoel. Zo rijdt u bij lange ritten niet alleen twee keer zo ver, maar hoeft u zich bij het dagelijks gebruik niet meer te bekommeren om uw actieradius.

Onze modellen van Riese & Müller

We hebben verschillende e-bike modellen van dit hoogwaardige merk in ons assortiment. De verschillende modellen kun je allemaal in onze winkel zien en uitproberen. Alle modellen hebben hun eigen pluspunten. Welke het meest geschikt is voor jou ligt maar net aan je wensen. Hoe intensief gebruik je de bike, wat vind je comfortabel? Om daar de beste match in te vinden geven we je graag persoonlijk advies in onze shop.

High-End E-Cargo fietsen

Riese & Müller is een high-end merk vanwege de ongeëvenaarde kwaliteit en innovatie die het biedt in zijn e-bikes en e-cargo fietsen. Elk aspect van deze fietsen is ontworpen met aandacht voor detail en vakmanschap, van de hoogwaardige materialen die worden gebruikt tot de geavanceerde technologieën die worden toegepast. Bovendien is Riese & Müller een pionier in de wereld van e-bikes, en heeft het merk een reputatie opgebouwd als een van de beste producenten van elektrische fietsen en e-cargo fietsen ter wereld. Dit alles maakt Riese & Müller tot een high-end merk dat garant staat voor premium kwaliteit en prestaties.

Of je nu op zoek bent naar een snelle en betrouwbare manier om naar het werk te pendelen, of naar een duurzaam en praktisch transportmiddel voor je gezin of bedrijf, Riese & Müller heeft de perfecte e-bike of e-cargo fiets voor jou.