Boere Fietsplezier is uw specialist voor de aanschaf van Lovens bakfietsen. De beste keuze voor wie op zoek is naar een kwalitatieve, betrouwbare bakfiets voor zowel zakelijk als privégebruik. Ons assortiment omvat verschillende modellen die voldoen aan alle wensen en behoeften van onze klanten.

Waarom kiezen voor Lovens Bakfietsen?

De bakfietsen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en worden geproduceerd door de beste fabrikanten in de fietsindustrie. Dit betekent dat Lovens bakfietsen niet alleen duurzaam en veilig zijn, maar ook nog eens uiterst comfortabel en gebruiksvriendelijk. Bovendien bieden wij een uitstekende klantenservice. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste bakfiets. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in de fietsindustrie en kunnen je voorzien van deskundig advies.

Voordelen van de Lovens bakfiets

  1. Milieuvriendelijkheid: De Lovens bakfiets is een milieuvriendelijk alternatief voor auto’s en andere voertuigen die op fossiele brandstoffen rijden. Het gebruikt geen benzine, diesel of gas en stoot dus geen schadelijke stoffen uit.
  2. Veelzijdigheid: De Lovens bakfiets is ontworpen voor veelzijdigheid. Het kan worden gebruikt voor het vervoeren van kinderen, boodschappen, huisdieren, gereedschap en andere zaken die je zou willen vervoeren. De fiets heeft een ruime laadruimte die gemakkelijk toegankelijk is en biedt voldoende opbergruimte.
  3. Kostenbesparing: Het rijden op een Lovens bakfiets kan ook kostenbesparend zijn. In vergelijking met auto’s en andere voertuigen zijn de kosten voor onderhoud, reparaties en brandstof aanzienlijk lager. Bovendien kun je de fiets gebruiken als een alternatief voor het openbaar vervoer, waardoor je geld bespaart op transportkosten.
  4. Duurzaamheid: De Lovens bakfiets is een duurzame keuze voor vervoer. De fiets is gemaakt van hoogwaardige materialen die zijn ontworpen om lang mee te gaan. Bovendien is het ontwerp van de fiets zo gemaakt dat het gemakkelijk is om onderdelen te vervangen als dat nodig is, waardoor de levensduur van de fiets nog verder wordt verlengd.

Ons assortiment

Ons assortiment bakfietsen bestaat uit verschillende modellen die geschikt zijn voor diverse doeleinden. Of je nu een bakfiets nodig heeft voor het vervoeren van uw kinderen, uw boodschappen of uw zakelijke goederen, bij Lovens Bakfietsen vind je de perfecte bakfiets. Onze bakfietsen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, zoals een tweewieler of driewieler, een elektrische of traditionele bakfiets en met verschillende afmetingen en kleuren. Zo kun je de bakfiets volledig aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

Elektrische bakfietsen

Wij bieden verschillende elektrische bakfietsen aan. Met een elektrische bakfiets kun je gemakkelijk lange afstanden afleggen zonder vermoeid te raken. Onze elektrische bakfietsen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en hebben een krachtige motor die garant staat voor een soepele en comfortabele rit. Onze elektrische bakfietsen hebben verschillende actieradiussen en batterijcapaciteiten, zodat je de bakfiets kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past. Bovendien zijn onze elektrische bakfietsen duurzaam en milieuvriendelijk, wat goed is voor zowel uw portemonnee als het milieu.

Onze modellen van Lovens

We hebben verschillende modellen van Lovens in ons assortiment. De verschillende modellen kun je allemaal in onze winkel zien en uitproberen.

Probeer de Lovens fietsen zelf uit in onze winkel

Ben je op zoek naar een betrouwbare en snelle elektrische bakfiets? Dan is de Lovens bakfiets zeker iets voor jou! Kom eens langs in onze winkel en probeer de bike zelf uit, we geven je graag meer informatie.

Direct naar de juiste categorie?

Elektrische fietsen

RM_MY2023_Homage-FORMAAT-WEBSITE

Stadsfietsen

GAZELLE-PUUR-NL-C3-MOON-ROCK-DAMES-2017

Fietsen

Category-fietsen

Lifestyle fietsen

Dutch-ID-Phantom-lifestyle-1

Speed Pedelecs

Nevo-GH-mit-COBI

Accessoires

Category-Accesoires

Elektrische Bakfietsen

FRO03262-bewerkt-1024x683

Service

Category-Service

Family fietsen

BLOOM-C7-HMS-BREDE-WIELBASISZITJES-EN-MAND