Als je op zoek bent naar een hoogwaardige en betrouwbare fiets, is Kalkhoff een uitstekende keuze. Kalkhoff-fietsen zijn ontworpen en gebouwd volgens de hoogste normen van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Met hun geavanceerde technologieën, zoals krachtige motoren en grote accu’s, bieden Kalkhoff e-bikes en stadsfietsen een comfortabele en efficiënte rijervaring. Bovendien zijn Kalkhoff-fietsen ook nog eens stijlvol en modern, waardoor ze niet alleen praktisch, maar ook een plezier zijn om mee te rijden. Dus als je op zoek bent naar een topklasse fiets die je jarenlang plezier zal geven, dan is een Kalkhoff-fiets de ideale keuze.

De voordelen van een Kalkhoff E-bike

Een e-bike van Kalkhoff biedt tal van voordelen ten opzichte van een gewone fiets. Ten eerste zorgt de krachtige motor voor een soepele en moeiteloze rijervaring, zelfs op heuvelachtig terrein of bij sterke tegenwind. Hierdoor kan je grotere afstanden afleggen en sneller fietsen zonder je in het zweet te werken. Bovendien is een Kalkhoff e-bike milieuvriendelijk en energiezuinig, omdat de accu tijdens het fietsen wordt opgeladen. Daarnaast is een e-bike van Kalkhoff veiliger dan een gewone fiets, omdat de motor de snelheid regelt en je dus makkelijker de controle behoudt. Ten slotte zijn Kalkhoff e-bikes duurzaam en van hoge kwaliteit, zodat je jarenlang van je fiets kunt genieten.

De beste materialen en fietsonderdelen

Wat heeft een Kalkhoff fiets allemaal in zijn mars? Dat hebben we voor je op een rijtje gezet:

  1. Geavanceerde technologieën: Kalkhoff-fietsen zijn voorzien van geavanceerde technologieën, zoals krachtige motoren, grote accu’s en innovatieve schakelsystemen. Dit zorgt voor een comfortabele en efficiënte rijervaring.
  2. Betrouwbaarheid: Kalkhoff-fietsen zijn ontworpen en gebouwd volgens de hoogste normen van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Hierdoor kan je jarenlang genieten van je fiets.
  3. Milieuvriendelijkheid: Kalkhoff e-bikes zijn milieuvriendelijk en energiezuinig, omdat de accu tijdens het fietsen wordt opgeladen. Dit draagt bij aan een duurzame toekomst.
  4. Comfortabel rijgedrag: Kalkhoff-fietsen staan bekend om hun comfortabele rijgedrag, waardoor je moeiteloos grotere afstanden kunt afleggen.
  5. Stijlvol design: Kalkhoff-fietsen hebben een stijlvol en modern design, waardoor ze niet alleen praktisch, maar ook een lust voor het oog zijn.

Winnaar ANWB e-bike test 2021

Wij staan er inmiddels niet meer van te kijken, de ANWB E-bike test (mei 2021) heeft de Kalkhoff Endeavour 3.b Move uitgeroepen tot winnaar! De jury schreef:

De krachtpatser van de test is een all terrain bike. Deze Kalkhoff met derailleur heeft een zeer krachtige Bosch Performance-motor waarmee je ook zeer steile hellingen moeiteloos bedwingt. Daarnaast is de fiets bijzonder stabiel, zijn de remmen krachtig en veilig en is de actieradius met 63 kilometer in de hoogste ondersteuningsstand met 500 Wh accu dik in orde. Kortom, een terechte testwinnaar.

Verschillende modellen

We hebben verschillende e-bike modellen van dit hoogwaardige merk in ons assortiment. De Image 3.B Move, Image 3.B Excite en de Endeavour 5.B Advance+ kun je ook allemaal in onze winkel zien en uitproberen. Alle modellen hebben hun eigen pluspunten. Welke het meest geschikt is voor jou ligt maar net aan je wensen. Hoe intensief gebruik je de bike, wat vind je comfortabel? Om daar de beste match in te vinden geven we je graag persoonlijk advies in onze shop.

Onze modellen van Kalkhoff

We hebben verschillende e-bike modellen van dit hoogwaardige merk in ons assortiment. De verschillende modellen kun je allemaal in onze winkel zien en uitproberen. Alle modellen hebben hun eigen pluspunten. Welke het meest geschikt is voor jou ligt maar net aan je wensen. Hoe intensief gebruik je de bike, wat vind je comfortabel? Om daar de beste match in te vinden geven we je graag persoonlijk advies in onze shop.

Ontdek stad of platteland vanuit een nieuw perspectief

De e-bikes van Kalkhoff nemen je mee op een avontuurlijke reis. Ontdek nieuwe plekken en paden en ervaar de vrijheid zelf. Bij Boere Fietsplezier laten we je de fiets ervaren. Een bike die meteen gaat bevallen. De kwaliteit en het comfort zijn direct merkbaar. Stap op en voel het verschil.

Direct naar de juiste categorie?

Elektrische fietsen

RM_MY2023_Homage-FORMAAT-WEBSITE

Stadsfietsen

GAZELLE-PUUR-NL-C3-MOON-ROCK-DAMES-2017

Fietsen

Category-fietsen

Lifestyle fietsen

Dutch-ID-Phantom-lifestyle-1

Speed Pedelecs

Nevo-GH-mit-COBI

Accessoires

Category-Accesoires

Elektrische Bakfietsen

FRO03262-bewerkt-1024x683

Service

Category-Service

Family fietsen

BLOOM-C7-HMS-BREDE-WIELBASISZITJES-EN-MAND