De Wishbone Bike is wat ons betreft de ideale loopfiets. Dankzij het unieke frame kun je vanaf héél vroeg (1 jaar) al op de loopfiets wanneer deze nog 3 wielen heeft. Je zult versteld staan hoe snel kinderen het voortbewegen aanleren. Daarna kun je het zadel stukje bij beetje wat hoger zetten, zodat fietsje meegroeit met de kleine.

De volgende stap is het verwisselen van de achter-as. Hierbij verwijder je de ‘lange as’ met 2 wielen, en plaats je een klein achter-asje terug met 1 wiel. Nu is het een lage gewone loopfiets, een soort cruiser dus!

Wanneer ook dit gemakkelijk gaat en de kinderen ouder dan 3,5 zijn, dan kun je het frame nog een keer omdraaien, waardoor je een gewoon model loopfiets krijgt, wat iets hoger uitvalt. Hierdoor blijft het voor de kids een uitdagende fiets en dus veel meer dan een ‘speelgoed-fietsje’. Gegarandeerd fietsplezier tot 5 jaar oud!

Wij zijn exclusief verkooppunt van de Wishbone-bikes in Etten-Leur. De Wishbone-bike is verkrijgbaar in hout (original) en recycled kunststof (foto links). De laatste is vervaardigd uit gerecycled tapijten. De verpakking is gemaakt van gerecycled karton en biologisch katoen.

  • 3-in-1 loopfiets

  • Stimuleert zelf leren

  • Van 1 tot 5 jaar!

  • Hand build in New Zealand

  • Wij zetten hem veilig voor je in elkaar, gratis!

Heeft u een vraag over de Wishbone bike? Vul dit formulier in en we komen er spoedig bij u op terug